TQ!! Saya tak follow bukan bermakna saya tak sayang okay!

Monday, January 3, 2011

Ada apa dengan 1.1.2011

Lama betul tak update blog. Okay, ini first entry dalam tahun 2011 ni. Saya buka dengan cerita yang menyayat hati ini lah. Hohhhh...dugaan betul la tahun baru tahun ni... Disebabkan orang lain, kita yang terkena..huhu..


Sian Abam..habis kereta kena langgar dek orang..Sakit mata tengok..

Ini pun mangsa kejadian..Dasyat gak BMW yang langgar kereta Abam nih.


Pada 1.1.2011, jam 3.45 petang, di KM293 Lebuhraya PLUS, ini yang terjadi. Ada pemandu samseng di jalan. Sempat melarikan diri. Arghh, taktau nak cerita macam mana. Namun, saya bersyukur, saya dan suami selamat. Tiada kecederaan yang dialami. Pergi kerja harini, dengan kereta macam ni lah. Setiap orang yang lalu, mesti dok tengok-tengok kereta Abam ni. Tak pernah tengok gamaknya. Hahah! 

Em, nak sambung kemas-kemas bilik. Harini akan report duty di unit baru.. :)

3 comments:

  1. sabar che pah :)
    ade hikmahnye tu


    anda di tag :D

    ReplyDelete
  2. bersabar yerp...dugaan betul gini

    ReplyDelete
  3. elyse:
    okay, nnt saya buat. :P

    Radin:
    Emmm, tu la pasal. redha jer la...

    ReplyDelete

Please leave a comment after reading ya! Wanna get to know you better..!