TQ!! Saya tak follow bukan bermakna saya tak sayang okay!

Sunday, May 8, 2011

Selamat Hari Mama!!!

Rasa happy dapat menggembirakan Mama harini. Kami adik beradik berpakat bagi surprise untuk Mama di sekolahnya. Disebabkan kebanyakkan anak-anaknya jauh di perantauan, (takde la jauh sangat pon, KL je) terpaksa kami menggunakan khidmat adik kecik yang tinggal bersama Mama di rumah untuk menempah sejambak bunga untuk Mama. Kami sendiri pun tak dapat nak tengok pon macam mana gubahan bunga tu. Mama cakap, riuh satu sekolah yang PK Hem (Mama ni cikgu hal ehwal murid) dapat bunga besar. Agak-agak dua kaki tingginya. Hahhah! Suke la tu! :) Siap tak nak bawak balik rumah, nak letak kat office je supaya boleh dinikmati oleh ibu-ibu yang lain. tehee...! Suka tengok Mama happy.. :)





Ini Mama saya. Sedang kusyuk mendengar gosip di petang hari..hehhe..
(sama dengan anaknya.. =P)



Engkaulah ratu hati kami..
Engkaulah segala-galanya dalam hidup kami..
Tanpamu, hidup kami tak beerti..
Tanpamu, kami tidak dapat melihat bintang dan matahari..
Kami amat menyayangimu dan menyanjungimu Mama..
Terima kasih Mama..
SELAMAT HARI IBU..MAMA!
Kakpah sayang Mama.. muahh muah..muah..


1 comment:

  1. Jom kita boikot majalah yang memaparkan gambar artis-artis seksi...
    http://syokgelak.blogspot.com/2011/05/jom-boikot-majalah-ini.html

    ReplyDelete

Please leave a comment after reading ya! Wanna get to know you better..!