TQ!! Saya tak follow bukan bermakna saya tak sayang okay!

Wednesday, August 10, 2011

OMG! It's purple!!!


Assalamualaikum.

Ehem-ehem..mentang-mentang cik abe balik, terus senyap je ye? heheh.. Suami dah balik KB balik dah Isnin lalu. Kesian kat baby ni, kena tinggal lagi ye..(sekali lagi baby menjadi mangsa sebagai alasan). Maybe 2,3 hari nak raya la kami akan berjumpa lagi memandangkan tiket balik KB Air Asia punya sangatlah mahal untuk kami beli semasa di bulan puasa ni. Bukanlah tak boleh naik bas or kereta. Tapi, faham-faham sahajalah berapa lama journey nak ulang alik KL-KB tu. Kalau saya tak pregnant, boleh saja  nak naik bas kereta or keretapi sekalipun. Tapi,.....aishh, lenguh pinggang ni tau. 8 jam kot! Tak apalah, kerana kasih dan rindu, kuturutkan jua...wah! :)


Anyway, memandangkan this year Suami tiada di sisi untuk sambut my birthday yang agak-agak nak dekat dah ni, tak disangka ada surprise untuk saya...


Jeng..jeng..jeng....





Dapat laptop kecik. ASUS. Kecik comel je. Thanks so much Sayang! (Oh, dapat laptop, terus Sayang eh?).


Cuba try test keypad sikit...Oh, best best. hehe..


Purple colour pula tu. Sangat comel. Senang dibawa ke mana-mana. Pasni, dah tak perlu nak pinjam laptop adik nak bukak FB or blogging. (Itu je kegunaan laptop ni buat masa sekarang ni. hehe). 

Ha, time pantang nanti, senang la nak online kan? Best! Best!

Thanks so much Sayang..Ni sayang Abang ni. :)


5 comments:

  1. wah! bestnya kak pah :P

    weee purple tu! cun! :D

    ReplyDelete
  2. wah bestnya! =')
    comel pulak tuh aigo aigo.

    ReplyDelete
  3. bestnyer..dapt laptop baru tu..

    ReplyDelete
  4. ijah: Ha, kawin la cpat! nnt dpt surprise present gak.hahaha!

    fatin: hehhe..mmg comel... :P

    Zue: sangat best!

    Kak Ija: tenkiu :">

    ReplyDelete

Please leave a comment after reading ya! Wanna get to know you better..!