TQ!! Saya tak follow bukan bermakna saya tak sayang okay!

Monday, December 5, 2011

MyNameIsChepah is now opened..

Hai semua! Eh, okay okay. Assalamualaikum semua! :P

Alaaa..sorry..sorry my blogger friends. Banyak hari dah saya block my blog. Dah 2,3 orang tanya kenapa tak boleh nak baca blog saya. Auw! tak sangka ada juga yang nak baca blog yang entah apa-apa ni. :">. Actually, my blog is under construction. Boring melampau kat rumah ni, terasa ingin design blog sendiri. Dah cemuih sangat tengok saya yang dahulu. Hehe.. Macam mana? okay tak? Simple je pun. Tapi, giler wooo nak kena belajar HTML coding dan CSS untuk design semua ni. Nasib baik my brother ni belajar computer engineering, baru la saya faham sikit sikit. Asalnya, Suami minta saya designkan blog untuk companynya. Entah macam mana, saya sibuk nak upgrade blog sendiri pula. Last last blog Suami tak hapdet apa pun lagi. Baru design header untuk blognya. Sorry Abam, nanti Sayang sambung esok ke. Itupun, kalau tak beranak lagi la yea. kehkeh!

Untuk pengetahuan kalian, baby gegel ni belum lagi ingin melihat dunia luar. Dah masuk 37weeks and 4 days. Jenuh juga ya menunggu je. Sekarang ni dah rasa tak sabar pula sebab dah tak larat rasa dia mengeras. Letih wooo. Tapi, everytime dia mengeras, terasa makin dekat dengan dia. Alahai, Mama sayang awak tau tak! Hari Ahad lepas pergi checkup. Baby sekarang dah seberat 2.99kg. Okay la, tak sampai 3kg lagi. Anggaran doktor, maybe dalam 3.1 or 3.2 kg masa lahir nanti. Doktor pon dah pesan, ramai yang bersalin masa 38 weeks. Gulp! :) 


Okay, gambar ni masa nak pergi kenduri sepupu petang tadi. Begini lah keadaanku..besar dan boolat. Dah boleh pakai baju mengandung mama dah. Heheh..


3 comments:

  1. yuhuuu gegel keluar lahh..QUICK!!!

    ReplyDelete
  2. Selamat bersalin + berpantang Che pah! ;)

    ReplyDelete
  3. Nor:
    hihihi! yup, gegel, keluar lahhhh!

    Aja:
    thanks.. :)

    ReplyDelete

Please leave a comment after reading ya! Wanna get to know you better..!