TQ!! Saya tak follow bukan bermakna saya tak sayang okay!

Tuesday, August 10, 2010

Esok dah puasa ke?

Okay, tajuk entry tidak ade kena mengena. Heheh! Mari kita tempek menempek...























Anda lihat gambar di atas ini? Mesti la nampak kan? I've cropped the subject (me & abam) from another photo then put it on this background. This background is captured by me last Saturday.. Nampak tipu tak? =P

8 comments:

  1. Farah:
    Alaaa, kantoi la... hahhahahah!

    ReplyDelete
  2. too kecik for me to nampak lor, hehe~ tapi sb baju putih, background pon cerah, tak highlight your dress yang gorgeous tu che pah! hehe~

    But good try! Wanna see more! ehehe~

    ReplyDelete
  3. Farah:
    A'a...

    Idina:
    a'a, kecik. tu la psl, tak nampak plak baju..suka background ni sebenarnya. taktau nak tempek gambar mana. ini je gambar yang sesuai.. haha...

    ReplyDelete
  4. haha.hampir2 percaya gitu ;) tp 2..3x tgk baru perasan lain.. ngeee ;)

    ReplyDelete
  5. Faihash:

    Haiiii faishah! Alaaa...rugi plak bagitau gambar tipu ni..kalau tak, mesti faihash pon tak perasan..uhuks! hehehe..

    ReplyDelete
  6. Ngeee ;) Itulah , sbb kesan puasa katanya..tu yg percaya je..muahaha ;)
    Eekekeke ;)

    ReplyDelete

Please leave a comment after reading ya! Wanna get to know you better..!