TQ!! Saya tak follow bukan bermakna saya tak sayang okay!

Wednesday, November 3, 2010

Best kerja masa cuti!

Fuhh!
Lega..
Tadi bertungkus lumus mendial sesiapa saja untuk gantikan shift kerja saya.

Eh, lupa nak cerita dari awal-awal.
Patut la korang blur je. Hehhe..
Untuk info, saya akan pulang ke kampung weekend ni.
Pasal hari raya nanti saya tak boleh balik sebab dah takde cuti.
So, weekend ni la saya ambik peluang untuk balik kampung KB..

Sekarang ni kan banjir.
Cawangan kami kena bergilir-gilir menjaga bilik gerakan banjir sebab sekarang ni dah peringkat ke-3!

Kiranya, dah kritikal la tu.

Nak dijadikan cerita, saya kena bertugas Sabtu malam ni.
So, how come saya mahu balik kampung?
Terpaksalah saya call sape-sape yang ada untuk tukar shift dengan saya.
Tapi, semua taknak pasal ramai yang balik weekend ni.

So, apa boleh yang saya buat, saya kena KORBANKAN CUTI HARI RAYA saya untuk bertugas di bilik gerakan banjir nanti.


SELAMAT BERKERJA DIHARI RAYA CHEPAH!!!
Makan lah hang ketupat cicah milo dalam office sorang-sorang!

3 comments:

  1. takpe..dapat pahala besar tu.. :)

    ReplyDelete
  2. seriessss tak paham hehe..
    so kene bertugas sabtu ni ke raya haji ke?
    tak dapat tukar ngan sesape ehh

    ReplyDelete
  3. Jiji:
    Hehheh...

    liza:
    eh, tak paham rupanya. saya kena offerkan diri untuk sape2 yang nak balik kampung utk cuti raya. tukar ngn sy. hehe..so, sy kerja hari raya la. hari sabtu malam nanti, hajar yang kerja. heheh

    ReplyDelete

Please leave a comment after reading ya! Wanna get to know you better..!