TQ!! Saya tak follow bukan bermakna saya tak sayang okay!

Thursday, November 25, 2010

Contest Baby & Toys Contest

Aihh..ramai sangat join contest nih. 
Geram nak join juga boleh? 
Tagged by Syu.
[weh, hangpa tag cheq hang tak habaq kat cheq pon noh]
Nasib baik tarikh tutup tak tutup lagi...hehhe


Penganjur : Puan Feaza



Nama budak ni : Ameera Husna binti Iqbal
Hubungan : Anak saudara
Umur : 3 tahun
Tarikh lahir : 3.3.2007


Disebabkan saya tak ada baby lagi, saya letak gambar budak nih la. Boley?
Masa ni, zaman saya mengasuh dia dulu. 
Masa saya belum kahwin. 
So, dah anggap macam anak sendiri dah. 
Pasepa? 
Pasal hari-hari duk dengan budak nih. 
Everyday, sebelum pergi kerja, me and her mummy dok hantar dia pi nursery, lepas kerja, ambik dari nursery sebab mummy dia malam baru balik. 
Teman dia main...
Berebut-rebut remote TV dengan Meera. 
Ye la, saya nak  tengok drama kol 6.30 ptg, Meera  pula nak  tengok kartun.
Snap gambar dia.. 
[contoh gambar kat atas :P]
Lepas tu, memang mengasuh lah sampai mummy dia balik kerja. 
Kalau nak naik lif kat rumah, ramai yang dok tanya, "Anak ke?". Hahah! 
Diorang konfius kot. 
Nampak macam muda dan kecik lagi kot.
Cet! perasan sudah.. Keh keh!
[Ala, sekali sekala nak perasan tak boleh ke?]
Masa tu boleh la, kalau sekarang, orang tak perlu tanya dah kot. 
Tak konfius dah. :).
Apehal plak saya nak cerita pasal tu kat sini? ehheh..  Ok, dah dah..

Missed her so much! Tsskk :'(


Kepada kawan-kawanku, selamat berjaya juga saya ucapkan! :)
Sape-sape nak join, dipersilakan.. tapi ingat, sebelum 26 November 2010 yep!

Saya mahu tag, Kak Af, Yanie & Farah..

9 comments:

  1. alamak, sy pn ade...he3...ok nnt sy wt... :)

    ReplyDelete
  2. ni toys ke stationary?bole..janji toys bagi si meera ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Laila:
    Toys la ni..plastisin pon ado kat tgn dio tu..kira toys la..heheh

    ReplyDelete
  4. Una:
    a'a la...baru perasan..haha! :)

    ReplyDelete
  5. warghhh!!! dah terlepas...baru tau arini..

    ReplyDelete
  6. thanks for joining... good luck ya

    ReplyDelete

Please leave a comment after reading ya! Wanna get to know you better..!