TQ!! Saya tak follow bukan bermakna saya tak sayang okay!

Monday, November 8, 2010

Memang terbaik dong!

"Semua penerbangan ke Jawa Timur akan dibatalkan"


Em, okay!
Tak dapat lah saya nak berhoneymoon for second time.
Tak dapat la saya nak jalan-jalan kat sana.
Tak dapat la nak shopping kasut, beg, kain telekung segala..
Tak dapat la nak shopping baju baby kat sana..
Baju baby pon ade dalam list?
Hehe..bukan ape, orang kata baju baby murah-murah kat sana, kat sini kan mahal.
Tak kisah lah takde baby lagi pun.
Budget kena bagus dong! ngeh3..


Sepatutnya saya dan Abam pergi ke Bandung 4 Disember nanti.
Tapi, Gunung Merapi meletus pula.
Semua tempat tak boleh pergi termasuk Jakarta, Bandung, ...Yogyakarta ape tah lagi la kan..

Emm, mungkin ada hikmahnya kan?
Tapi, dalam hati pon memang takut nak pergi.
Ye la, dengan keadaan gunung meletus-letus tanpa henti kat sana tu.
Takut jugak, kang balik-balik dari sana tidak berkulit pula.
Mintak jauh la semua tu.
Tak sure lagi kami dapat pergi ke tak lagi sebab tak sure penerbangan ditutup sampai bila..
Em, kalau tukar tarikh lain okay juga sebab tarikh tu sama dengan tarikh adik lelaki saya konvo (macam la ade adik perempuan).
Takkan la saya sebagai kakak mithali ni tak pergi kan?
Mesti la dia sedih.

Apepun, wait and see je la..

2 comments:

  1. bhye gi skrg ni..tggu reda dlu k..hehe

    ReplyDelete
  2. wowww...2nd tym honeymoon..nak souvenir!!!

    ReplyDelete

Please leave a comment after reading ya! Wanna get to know you better..!