TQ!! Saya tak follow bukan bermakna saya tak sayang okay!

Wednesday, July 7, 2010

$$$$$$ melayang lagi~~~~~

Truuttttt...trutttttt.....



Wei! Korang ade kat bilik tak sekarang?


Ada. Awat Beah??


Nak bawak something ni...sat na. Japgi saya datang..




Maka, datanglah Beah bersama 'something' dia tu...



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 Hasil tangkapan saya...(-_-")

Love bird! cipcipcipcip..... :)





Cett!
Saya memang tak boleh tengok brooch, geram...
Brooch yang bentuk cili tu, dua saya ambik..hehhe..comel..
(^^,)




7 comments:

  1. cpah3x..cpt bebeno terpengaruh...ish2..

    ReplyDelete
  2. Kak Af:
    Well, u know me rite..Dari dulu sampai dah kawin ni pon, tak leh nak berubah lagi...hahah~~

    ReplyDelete
  3. saye beli juge..tp 1 je..hahaha..
    psstt..nt beah bawak lagi byk2..

    ReplyDelete
  4. uikk...hmmm...utk abam takde ke???
    hehehh

    ReplyDelete
  5. Syak:
    hahhaha..soh beah bawak yang rm2 satu tu..cumel2...yg borong lagi banyakkk...ngeh3..

    ReplyDelete
  6. Abam:
    Nak gak?nak cucuk kat mana? idun?:P

    ReplyDelete
  7. mngsa menjual pinJuly 8, 2010 at 12:40 PM

    haha..tayang2 pin saye jual ni..kene promote kasi perabeh ni...(cepat la sold out..xlarat da..huhu)

    ReplyDelete

Please leave a comment after reading ya! Wanna get to know you better..!